Toimitusehdot

Suostumus henkilötietojesi käsittelyyn

Tekemällä tilauksen hyväksyt henkilötietojesi käyttämisen. Katso tietosuojaseloste tästä

TILAUS

HUOM! Tilaus ei vaadi rekisteröitymistä! Asiakas tilaa tuotteen verkkokauppamme sivuilta lisäämällä haluamansa tuotteen tai tuotteet ostokoriin. Tilauksen yhteydessä on ilmoitettava nimi, yrityksen nimi, y-tunnus (mikäli tilaajana on yritys), sähköpostiosoite, lähiosoite sekä puhelinnumero.

TILAUSVAHVISTUS

Kun tilaus on suoritettu loppuun painamalla ostoskorissa "Osta" -painiketta, asiakas saa tilauksesta tilausvahvistuksen ilmoittamaansa sähköpostiosoitteeseen. Tilausvahvistus lähetetään välittömästi. Jos tilausvahvistusta ei tule vuorokauden kuluessa, ota yhteyttä verkkokauppaamme.

TOIMITUSTAPA JA TOIMITUSKULUT

Toimitamme verkkokaupan tilaukset Postin ja Matkahuollon kautta. Asiakas vastaa toimituskuluista, jotka sisältävät pakkaus- ja toimituskulut yhteensä.

Voit valita toimitustavaksi myös noudon. Noutopisteitä on kaksi, Lapuan ja Seinäjoen toimipiste ja voit valita noutopisteen tilauksen yhteydessä. HUOM! Ilmoitamme aina tekstiviestitse, kun noutotilaus on valmiina noudettavaksi.

MAKSUEHDOT

Klarna Checkout

Henkilöasiakkaidemme maksuliikenne tapahtuu Klarna Groupin tarjoaman Klarna Checkout -palvelun kautta. Palvelun avulla ostosten tekeminen on nopeaa, joustavaa ja turvallista. Palveluun tunnistautuminen on helppoa ja voit kätevästi valita sinulle parhaiten sopivan maksutavan.

Käytössäsi olevat maksuvaihtoehdot ovat Lasku, erämaksu, verkkopankkimaksu sekä debit- ja luottokortit. Käyttämällä Klarna Checkout -palvelua hyväksyt Klarna AB:n (556737-0431, Sveavägen 46, 11134 Stockholm) ehdot. Ajantasaiset ehdot löydät kassasivultamme. Mikäli sinulla on maksamiseen liittyviä kysymyksiä, pyydämme ottamaan suoraan yhteyttä Klarnan asiakaspalveluun. Löydät asiakaspalvelun yhteystiedot, Oma Klarna -palvelun ja muuta hyödyllistä tietoa osoitteesta: https://www.klarna.com/fi/asiakaspalvelu

Klarna Checkout – palvelun kautta tapahtuneissa kortti- ja verkkopankkimaksuissa maksun saajana on Digital River World Payments AB.

Klarna Lasku

Klarna-laskulla saat 14 vuorokautta korotonta maksuaikaa. Laskutuslisä on 3,95 euroa.
Kun valitset maksutavaksi laskun, Klarna maksaa ostohetkellä tilauksen hinnan verkkokaupalle ja oikeus saatavaan siirtyy Klarnalle. Klarna tarkistaa ostohetkellä tilaajan luottokelpoisuuden, mikä voi tarkoittaa myös luottotietojen tarkistamista luottotietopalvelusta.

TUOTE TILAPÄISESTI LOPPU

Jos asiakkaan tilaama tuote on tilapäisesti loppu saldovirheen vuoksi, asiasta ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse. Samalla informoidaan, koska tuotetta on jälleen saatavilla ja tiedustellaan onko asiakas halukas odottamaan uuden tuotteen saapumista, tai vaihtamaan tuotteen vastaavaan korvaavaan tuotteeseen. Asiakkaalla on myös mahdollisuus saada rahat takaisin, jos ei ole halukas edellä mainittuihin toimenpiteisiin.

PAINAVAT, VAK- JA ERIKOISKÄSITTELYÄ VAATIVAT TUOTTEET

Jos asiakkaan tilaama tuote, tai laajempi tilaus sisältää tuotteen, joka on liian painava, suuri, tai vaatii erikoiskäsittelyä, tilaus lähetetään aina Postin lavalähetyksenä, eli rekkarahdilla. Tällaisissa tapauksissa pakettien normaalihinnoittelu ja toimituskulukampanjat eivät ole voimassa. Laskutamme jälkikäteen rahtiosuuden 24,90€ asiakkaalta mikäli toimitustavaksi on valittu tilaushetkellä jokin muu kuin lavalähetys. Ilmoitamme aina ennen tilauksen toimittamista asiakkaalle mikäli toimitus vaatii lavalähetyksen. 

PALAUTUSOIKEUS

Avaamattomilla ja käyttämättömillä tuotteillamme on kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus Tuote on oltava käyttämätön ja avaamattomassa paketissa. Palautusoikeus ei koske autosähkövaraosia. Vaihto- ja palautusoikeusaika alkaa tavaran noutamisesta seuraavana päivänä. Jos päätät palauttaa tuotteen, ilmoita siitä viipymättä sähköpostitse. Saat palautusohjeen sähköpostitse. Tuotteet lähetetään AINA Postin asiakaspalautuksena, jolloin vastaanottaja maksaa toimituskulut. Muiden toimitustapojen kulut joudut maksamaan itse. Emme lunasta palautuksia joista ei ole etukäteen sovittu.

Silver Way Oy:llä on oikeus evätä palautus ja sen hyvitys jos palauettava tuote ei ole enää myyntikelpoinen. Tälläisiä tapauksia ovat esimerkiksi puutteelliset palautukset, turmeltuneet tuotteet, tai pakkaukset. Myöskin myyntipakkaukseen liimatut osoitekortit ja teipit ovat peruste palautuksen eväämiselle.

Tehdastilaustotteilla, jotka on erikseen tilattu asiakkaan pyynnöstä, ei ole palautusoikeutta.
 

HINNAT

Verkkokaupan voimassa olevat hinnat löytyvät verkkokaupasta tuotteen yhteydestä. Hinnat ovat verollisia hintoja sisältäen ALV:n 24%. Virhevastuu hinnassa: Selkeästi väärin hinnoiteltujen tuotteiden kohdalla olemme oikeutettuja sovittelemaan asiakkaan kanssa hinnan uudelleen, tai perumaan tilauksen kokonaan.

Huomioithan että verkkokaupassa olevien tuotteiden hinnat eivät ole voimassa tehdessäsi ostoksia myymälässämme.

TAKUU

Noudatamme kuluttajasuojalain (38/1978) mukaista virhevastuuta. Takuupalautuksissa on otettava yhteyttä myjään ennen palautusta mahdollisen vian selvittämiseksi. Myyjällä on oikeus korjata tuotteen virhe ennen tuotteen korvaamista uudella. Emme vastaa mahdollisesta valmistajan myöntämästä pidemmästä takuuajasta. Takuuaika ei ole riippuvainen tuotteen varsinaisesta käyttöönottopäivästä, vaan se lasketaan kalenteripäivissä ostohetkestä lukien. Takuupalautukset lähetetään Matkahuollon asiakaspalautuksena Silver Way OY:lle. Kysy palautusohjeet myyjältä. Takuupalautuksen yhteydessä on lähetettävä kopio kuitista, asiakkaan yhteystiedot sekä vikakuvaus. Vikakuvauksesta täytyy ilmetä, missä tilanteessa ja miten vika esiintyy ja onko se toistuvaa. Takuupalautettava tuote täytyy pakata hyvin. Huonosti pakatuissa lähetyksissä vaurioituneita tuotteita ei korjata eikä hyvitetä. Huom! Palautuslappuja ei saa liimata tuotteen myyntipakkaukseen! Takuu ei korvaa tuotteen väärinkäyttöä tai asennusohjeiden laiminlyöntiä, eikä asiakkaan toiminnasta aiheutuneita asennusvirheitä tai fyysistä tuotteen rikkoutumista. Aiheettomista takuupalautuksista veloitamme toimituskulut. Kuluttajasuojalain mukaisesti asiakkaan on ilmoitettava virheestä kohtuullisessa ajassa siitä, kun asiakas havaitsi virheen tai hänen olisi pitänyt havaita se.

VASTUU VAHINGOISTA

Kun tuote on asiakkaalla, Silver Way OY ei ole vastuussa tuotteen väärinkäytöstä aiheutuneesta vahingosta eikä myöskään vastaa valmistajan antamista virheellisistä tuotetiedoista. Silver Way OY ei myöskään vastaa tuotteen laittomasta väärinkäytöstä aiheutuneista vahingoista. Ostaja käyttää tuotetta aina omalla vastuulla, ja vastaa itse tuotteen aiheuttamista mahdollisista vahingoista.

 

ASIAKKAIDEN YHTEYSTIEDOT JA TIETOSUOJA

Asiakkaan yhteystiedot ovat luottamuksellisia, eikä niitä luovuteta eteenpäin. Yhteystietoja käytetään ainoastaan tuotteiden toimitusten yhteydessä sekä mahdollisissa takuu-, vaihto- ja palautustilanteissa.

NOUTAMATTA JÄÄNEET PAKETIT

Lunastamattomista paketeista veloitamme toimituksen ja palautuksen aiheuttamat kulut ( 20€ ) täysimääräisenä asiakkaalta jälkikäteen.
Näissä tapauksissa verkkokaupalla on oikeus vaatia ostajalta korvausta aiheutuneista kuluista. (Kuluttajansuojalaki 5. luku 28 §).
 

Voimmeko olla avuksi?

Palvelemme:
Lapua - Ma - Pe klo 9:00 - 17:00
Seinäjoki - Ma - Pe klo 9:00 - 17:00

Ensimmäinen vapaa myyjä:

010 328 1670

RK ja HA varaosat

 

040 - 192 3900

info(at)jussinmaki.net

Mikko Välikangas

Sjk myymäläpäällikkö

040 - 1545 999

mikko.v(at)jussinmaki.net

Pekka Rintanen

Yritys- ja tukkumyynti

050 - 3229 715

pekka(at)jussinmaki.net

Lasse Viitaniemi

Pienkoneosat

040 - 161 2940

lasse(at)jussinmaki.net

Niko Nikkari

Verkkokauppa ASPA

040 - 161 3610

info(at)jussinmaki.net