Me yrityksenä

Tiedot:


Silver Way Oy on valaisimien maahantuontiin, kauppaan ja valmistukseen erikoistunut yritys. Tuotevalikoimaamme kuuluvat myös kasvava valikoima raskaankaluston, henkilöautojen, mönkijöiden, moottoripyörien ja veneiden varaosia, varusteita ja tarvikkeita. joiden myynnissä olemme yksi Suomen suurimmista verkkokaupoista. Lisäksi Lapuan Honkimetsässä sijaitsevasta myymälästämme löydät kattavan valikoiman raskaan kaluston varaosia ja varusteita.

Olemme myös ammattityökalujen vahva toimittaja teollisuuteen ja korjaamoille. Erittäin kattavasta valikoimamme löydät työkalut aina käsi-, sähkö-, paineilmatyökaluista vaativiin diagnostiikkalaitteisiin ja erilaisiin nostimiin.

  

Tuotemerkit:


Edustamme vain laadukkaimpia tuotemerkkejä, jotka ovat suunniteltu ja testattu kestämään vaativien ammattilaisten tarpeita. Edustamme muun muassa seuraavia tuotemerkkejä: Silver lights, Nordic Lights, X-vision, Hella, Bosch, Q8, Vision alert, Vignal, Britax, WAS, Jokon, Defa, Bentton, Depo, Talmu, Euroglobe, Wabco, Hengst, Cobra, Unior, Kamasa tools, Boxo, Klann, Pressol, Deca, AC, Werther, Knipex, ym ym...

 
Erikoispalvelut:


Valojen muutospalvelu: Valmistamme halogen työ- tai kaukovaloista muutospalveluna xenonvalot asiakkaan omista tai myymälämme valikoiman halogenvaloista. Kaikki valot rakennetaan yksilöllisesti toiveidesi mukaan Cobran-muutossarjalla ja haluamallasi värilämpötilalla.

Customointi: Tarjoamme asiakkaillemme valosuunnittelua. Tilaustyönä valmistamme customoituja erikoisvaloja asiakkaidemme toiveiden mukaan. Halutessasi Pyydä tarjous sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeella. 

 

Voimmeko olla avuksi?

Palvelemme:
Lapua - Ma - Pe klo 9:00 - 17:00
Seinäjoki - Ma - Pe klo 9:00 - 17:00

Ensimmäinen vapaa myyjä:

010 328 1670

RK ja HA varaosat

 

040 - 192 3900

info(at)jussinmaki.net

Mikko Välikangas

Sjk myymäläpäällikkö

040 - 1545 999

mikko.v(at)jussinmaki.net

Pekka Rintanen

Yritys- ja tukkumyynti

050 - 3229 715

pekka(at)jussinmaki.net

Lasse Viitaniemi

Pienkoneosat

040 - 161 2940

lasse(at)jussinmaki.net

Niko Nikkari

Verkkokauppa ASPA

040 - 161 3610

info(at)jussinmaki.net