LAZER ST-6 EVOLUTION

Tuotekoodi: K20IZH
LAZER LAMPS
LAZERST-6EVOLUTION_0006-EVO-B_1.jpg
LAZERST-6EVOLUTION_0006-EVO-B_2.jpg
LAZERST-6EVOLUTION_0006-EVO-B_3.jpg
LAZERST-6EVOLUTION_0006-EVO-B_4.jpg
LAZERST-6EVOLUTION_0006-EVO-B_5.jpg
LAZERST-6EVOLUTION_0006-EVO-B_6.jpg
Tarjoustuote!
Nyt vain
Säästä 65 €
328,00 €
-17%
Ovh. 393,00 €
Hinta voimassa toistaiseksi
Heti varastosta
Tuotteet lähetetään 1-3 arkipäivässä
Toimituskulut alk. 1,00 €Nouto Seinäjoen myymälästä: 0,00 €

kpl
Tämä Premium luokan lisäkaukovalo valmistetaan käsityönä Englannissa ja sen valmistuksessa käytetään ainoastaan parhaita materiaaleja ja komponentteja. Se on myös läpikäynyt vaativan HALT –testin (Highly Accelerated Lifetime test), jolla...

 

 

 

Tämä Premium luokan lisäkaukovalo valmistetaan käsityönä Englannissa ja sen valmistuksessa käytetään ainoastaan parhaita materiaaleja ja komponentteja. Se on myös läpikäynyt vaativan HALT –testin (Highly Accelerated Lifetime test), jolla simuloidaan valon kestoa käytössä. LAZER valojen ylivoimaisuus, valovoima ja laatu eivät ole sattumaa.

ST6 Evolution on todellinen Suomivalo. Sen suunnittelussa on kuunneltu niin kotimaisia alan ammattilaisia kuin suomalaisilta LAZER valojen käyttäjiltä saatua palautetta. Se on entistä pienempi. Entistä tehokkaampi. Entistä kehittyneempi valokuvioltaan. Entistä helpompi asentaa. Entistä kestävämpi.

ST6 Evolution lisäkaukovalo tuottaa 284 mm pituisena erinomaisen valotehon. Tämän lisäkaukovalon koko tekee siitä ihanteellisen maantieliikenteeseen sekä off-road käyttöön niille käyttäjille, jotka etsivät nykyiseen valotehoon merkittävää parannusta, mutta lisäkaukovalojen asennuspaikka asettaa rajoitteet niiden koolle. Tämän tieliikenteeseen hyväksytyn lisäkaukovalon 6-ledin yksikkö saavuttaa 1 luxin rajan 340 metrissä ja 0,25 luxin rajan 680 metrissä. Valon referenssiluku on ainoastaan 10.

Kuten kaikki muutkin ST Evolution –sarjan valot, käytetään myös ST5 Evolution mallissa erittäin kirkkaita uuden sukupolven 11 W:n LED-polttimoita, jotka on valittu erinomaisen värilämpötilan tasaisuutensa vuoksi ja jotka tuottavat 6 204 lumenin valovoiman. Elektroniikka ja lämmönhallintajärjestelmät ovat pitkälle kehittyneitä, ja ultraheijastavat tyhjiömetalloidut heijastinpinnat tuottavat kaukovalotyyppisen keilakuvion, joka on optimoitu maantienopeuksiin, jolloin hyvä näkyvyys joka suuntaan on etusijalla. Samalla pitkänkantaman valo ulottuu kadehdittavan pitkälle. LED-polttimoiden värilämpötilaksi on valittu 5 000 kelviniä, jolla maksimoidaan valon terävyys ja erotuskyky. Samalla pystytään vähentämään silmiin kohdistuvaa rasitusta, jota ilmenee joidenkin korkeampien (sinivalkoisten) värilämpötilojen yhteydessä.

Tehokkuuden lisäksi ST6 Evolution on tehty kestämään Tuotteen viiden vuoden vakiotakuun lisäksi lähes särkymättömällä polykarbonaattilinssillä on elinikäinen takuu. Linssiin pinnoitettu kovalakka suojaa naarmuuntumiselta. Tämä valo on tehty kestämään vaativatkin olosuhteet. IP69K-luokitus takaa, että lisäkaukovalo ei altistu kosteudelle tai pölylle. Lisäsuojausten ansiosta se myös kestää äärimmäiset kosteus- ja lämpötilaolosuhteet. Täysalumiininen kotelo antaa vakautta ja tukevuutta, ja e-coat-pinnoite ajoneuvoteollisuuden korroosioneston vaatimusten mukainen. Dynaaminen kaukovalomodulointi optimoi valontuoton ottaen huomioon lampun lämpötilaolosuhteet (mikä optimoi LED-polttimoiden käyttöiän).

Uusi ST Evolution -sarja on muotoilultaan saumaton ja matalaprofiilinen, ja entistäkin vastustuskykyisempi likaa, lunta ja jäätä vastaan. Se on myös helppo asentaa, ja se sopii ulkonäöltään uusimpiinkin ajoneuvomalleihin.

Pakkauksen sisältö: – 1 ST6 Evolution LED lisäkaukovalo – 1 keskikiinnikesarja – 1 kytkentä- ja asennusohje

 • 6 erittäin kirkasta 11 W LED-polttimoa (premium)
 • Saumaton, matalaprofiilinen muotoilu helpottaa asennusta
 • Dynaaminen kaukovalomodulointi optimoi LED-polttimoiden käyttöiän
 • Ultratehokas optiikka tuottaa kaukovalotyyppisen keilakuvion
 • Mukana keskikiinnikesarja asennukseen
 • CAE-optimoitu jäähdytyselementti
 • E-coat-pintakäsittely suojaa tehokkaasti korroosiolta
 • Täysin E-hyväksytty tieliikennekäyttöön
 • Viiden vuoden takuu
 • Lähes särkymättömällä polykarbonaattilinssillä on elinikäinen takuu
 • IP69K-luokitus
 • Valoon integoituna 30 cm:n kaapeli sekä valmiit uros- ja naarasliittimet
 • Valmistettu Englannissa
 • Mitat: 284 x 68 x 64mm.
 • Paino 912g

 

Oletko ostanut tämän tuotteen?
Arvostele tuote niin saat etukupongin! Kupongin etu: -5%.
(Kampanja voimassa 5.4.2019 asti.)

Tuote sopii seuraaviin ajoneuvoihin

Asiakaspalvelu
info@jussinmaki.net
Tuotteen toimituskulut
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 1,00 €
Nouto Matkahuollosta 1,00 €
Nouto Postista 1,00 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 1,00 €
Postin kotiinkuljetus 7,90 €
Nouto Lapuan myymälästä 0,00 €
Nouto Seinäjoen myymälästä 0,00 €